Vanuit je luie stoel online bestellen…

Thuis uw bewuste (en biologische) boodschappen doen? Dat kan via de webwinkel Bewust Winkelen waar wij partner van zijn: dat betekent dat u thuis een groot assortiment gezondheids- en drogisterijproducten kunt bestellen via internet en bij ons uw bestelling kunt ophalen zonder vooraf te betalen. Geef dan bij uw bestelling Drogisterij van der Kooi aan als ophaaladres voor uw bestelling.bewustwinkelen

Voor 18.00 uur bestellen is de volgende dag vanaf 12.00 uur af te halen bij ons in de winkel. En….geen verzendkosten! U wordt per email of eventueel telefonisch geinformeerd wanneer de zending voor u klaar staat in onze winkel. Klik op de afbeelding om naar Bewust Winkelen te gaan.

Betaling geen probleem!
U betaalt uw bestelling bij afhalen in onze winkel. Niet vooruit betalen of aan de deur afrekenen.

Vragen of advies
Bij vragen of advies kunt u gewoon terecht bij uw deskundige Drogisterij van der Kooi medewerksters. Als wij het product van uw wens niet op voorraad hebben, kunt u het bestellen via BewustWinkelen en uw bestelling op een later tijdstip bij ons ophalen. Drogisterij van der Kooi kan ook altijd het door u gewenste product voor u bestellen.